Taal: Nederlands (actief) Language: English
 

Home

Welkom op de website van A.V.L. Projects

A.V.L. Projects is úw specialist op het gebied van professionele audio- en videoapparatuur en verlichting voor de zakelijke markt. Toonaangevend dus in audio, video en licht en dé expert in glasheldere totaalservice. Maatwerk bij A.V.L. Projects betekent dat voor ieder probleem ook daadwerkelijk een verlichtende en passende oplossing wordt geboden. Geen loze beloftes maar daadwerkelijke snelle en effectieve antwoorden op de meest uiteenlopende wensen in een breed en vaktechnisch marktgebied.                                

A.V.L. Projects realiseert audiovisuele totaaloplossingen en verkoopt audiovisuele apparatuur en professionele verlichting aan bedrijven, overheden en instellingen. Daarbij worden alle stappen weloverwogen en na grondig overleg met de opdrachtgever genomen: van ontwerp en advies tot plaatsing, beheer en onderhoud. Ervaring en een persoonlijke benadering staan hierin permanent centraal: iedere opdrachtgever is onze enige opdrachtgever!

A.V.L. Projects is trotse verkoper van Exaltation lighting en ADJ producten voor de gehele Benelux en biedt voor de brede en uitdagende entertainmentwereld maatwerk in LED-oplossingen: www.exaltationlighting.com en www.adjgroup.eu .

 

Recent nieuws

Leasing van LED verlichting via AVL projects 3-12-2014

      Leasing van LED verlichting via Exaltation BV Exaltation BV is een onafhankelijke importeur / groothandel gespecialiseerd in LED verlichting welke de laatste jaren een gestage groei heeft doorgemaakt. Exaltation l... Lees verder...

A.V.L. Projects | Zandstraat 44 | 5913 TJ Venlo | Nederland | Telefoon: +31(0)6-39180775
© Copyright 2021 by A.V.L. Projects | Powered by CLIM.nl